Beauty

Visagie & Hairstyling aan huis of op locatie

Uw bent altijd van harte welkom bij Zieneb voor uw Visagie en Hairstyling. Mocht u liever in uw eigen huis of op locatie uw Make-Up en uw kapsel laten aanbrengen, respectievelijk in model brengen, dan kan dat!

Zieneb werkt dus zowel vanuit huis als op locatie. Het werkgebied is Zuid-Holland (Met name Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Gouda, Dordrecht, Spijkenisse, Vlaardingen, Schiedam, etc.). Bij groepen en bruidjes kan Zieneb ook buiten dit gebied op locatie komen.

Glamour-Kapsels & Make-Up

Heb je een leuk feest, gala of andere gelegenheid waar je in stijl naar toe wilt? Dan is kwaliteitsvisagie en hairstyling onmisbaar. Zieneb heeft speciaal voor dit soort gelegenheden een Make-Up en Hairstyling pakket voor een goede prijs.

Heeft u interesse als fotograaf, model, programmamaker of wil je een videoclip schieten? Neem gerust contact op met Zieneb.

Fotoshoots

Zieneb heeft ook ervaring als visagiste en haar-styliste ervaring met professionele fotografie, ervaren modellen en professionele fotografen. Dit vergt meestal net wat andere technieken en stijlen. Een goede samenwerking met bijvoorbeeld de fotograaf en de opdrachtgever is essentieel voor een optimaal eindproduct. Fotoshoots worden vaak gebruikt in modebranche en reclamewereld, maar ook om de eigen portfolio aan te vullen. Tegenwoordig is een fotoshoot ook populair bij vriendinnendagen, voor het maken van een mooie gezins-reportage of gewoon als cadeau.

Televisie, Film & Videoclips

Zieneb's Hairstyling & Visagie aan het werk voor de Nederlandse Televisie (Omroep Max)Net als bij fotoshoots zijn voor het opnemen van bewegende beelden andere soorten visagie en hairstyling nodig. Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken en uw vragen te stellen. Zieneb heeft bijvoorbeeld voor de visagie en hairstyling gezorgd voor een opname van het TV-programma ‘Bed and Breakfast’ van omroep Max voor ‘Kunsthof de Heuf’. Lees meer op de blog van Kunsthof de Heuf…

Make-up Workshops

Zieneb biedt diverse workshops en alles kan naar wens worden geleverd. Hieronder een greep uit de mogelijkheden.

  • Privé of in groepsverband
  • Vrijgezellenmiddagen
  • Verjaardagen
  • Babyshowers
  • Vriendinnendagen
[gallery_bank type=”images” format=”masonry” title=”true” desc=”true” responsive=”true” display=”all” sort_by=”random” animation_effect=”” album_title=”false” album_id=”2″]
TOP