Blog shoot zomercollectie 2015 Takshita Kaftan

Goedemorgen lieve lezers,

Ik ben gisteren zeer verrast door mijn prachtige en vooral lieve model Michelle. Zij is de blonde schone van Hellevoetsluis en heeft een persoonlijke beauty en fashion blog: Michellepriscilla.com. Zij heeft in haar laatste blog geschreven over de photoshoot waarin zij model heeft gestaan voor 2 van mijn jurken (takshita en kaftan). Dit heeft zij op een hele frisse en openhartige wijze verwoord. Het stuk geeft weer hoe zij die dag, vol make-up, kapsels, marokkaanse jurken, multiculti modellen en marokkaanse muziek heeft ervaren en dat heeft mij echt geraakt!
Ik zou zeggen klik op onderstaande foto, lees haar blog (Fotoshoot 1001 Nachten) en geniet van haar website, haar prachtige schrijfstijl, persoonlijke verhalen en zinnenstrelende foto’s!

Liefs,

TOP