Visagiste voor Miss World Netherlands 2017…

Onlangs heeft Blanca Mondeza, Beauty director van Miss World Netherlands, mij verrast met een belletje. Blanca is een top visagiste die ik al een tijdje met bewondering volg op Instagram en Facebook.
De reden van haar belletje? Ze gaf aan dat ze mij graag als visagiste & hairstyliste in haar team wil hebben voor de Miss World Netherlands verkiezing van afgelopen weekend! Ik voelde mij uiteraard zeer vereerd en stiekem ook een beetje gevleid… 😊De visagisten en hairstylisten van Miss World Netherlands 2017
Ik ben uiteraard enthousiast het avontuur aangegaan en samen met drie andere toppers hebben wij als team hard gewerkt en een mooie prestatie neergezet, maar ook veel gelachen!

visagiste & hairstyliste miss verkiezing

Ik was zeer te spreken over hoe professioneel alles was geregeld door Missitems.be, de organisatie achter deze missverkiezing. Ook de meiden spraken vol lof over Missitems en over Blanca. Kortom: achter de schermen ging iedereen respectvol met elkaar om en er hing een gemoedelijke sfeer.

Op een gegeven moment had ik al zoveel dames in mijn stoel gehad voor hun visagie en hairstyling, dat ik de namen al gauw weer kwijt was. Maar de naam van Philisantha was blijven hangen, omdat onze eerste gesprek onder andere over jouw bijzondere naam ging. Naar jouw oma vernoemd en jij bent de enige met deze naam op Facebook. Jij bent origineel, mooi, slim en…

En de winnares is…

Jij bent Miss World Netherlands 2017!
Nogmaals gefeliciteerd! Ik wens jou heel veel geluk en vooral succes toe in China! Zet hem op Phili, wij hebben allemaal vertrouwen in jou!

Voor Philisantha en alle andere lieve, lieve dames die zover zijn gekomen: Het was een eer om de allermooiste dames van Nederland te mogen stylen. Jullie zijn allemaal beauty’s en ik weet zeker dat jullie stuk voor stuk een mooie carrière tegemoet gaan. Wishing you all the best and luck of the world!

💋 Zieneb.nl

Be Your Own Kind of Beautiful!

❤️❤️❤️ Bekijk hier de backstage video! ❤️❤️❤️

Miss World Netherlands 2017: Philisantha van Deuren
1st Runner up: Rachel Aussems
2nd runner up: Annet Duarte Lopez

Miss Word Netherlands 2016: Rachelle Reijnders

National Director: Katia Maes
Beauty Director: Blanca Mendoza
Media: www.missitems.be Filip vanden Berghe
Fotografen: Lawrence Mooij & Vink Photography
Visagie en Hairstyling team: Raadjnie Balram, Nathalie Brouwer, Renu Bindraban-Soechitram, Zieneb Bouaicha
Kroon: Baroqco
Chik Dress By Luxury: Sultan Renger Poyraz

Choreograaf: Olivier Uwimana

Locatie: Hotel Theater Figi

TOP