Samira heeft een wens…

De herfstvakantie is al weer voorbij. Ik heb heerlijk genoten mijn jongens, mijn (makeover) klanten en in het bijzonder van een lief, jong klantje met de naam Samira…

You’ve got mail: “Beste Zieneb, zou je mee wil werken met Make A Wish Nederland?”…

visagie spullen op mijn tafel

Make A Wish Nederland

Make-A-Wish Nederland, voorheen Doe Een Wens, bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Kinderen voor wie het leven voor een groot deel bestaat uit angst, zorgen en ziekenhuisbehandelingen. Make-A-Wish Nederland haalt deze kinderen uit de zorgen en laat ze door het vervullen van hun liefste wens weer kind zijn in plaats van patiënt. Dit geeft deze kinderen maar ook het hele gezin kracht en energie voor de toekomst.

 

Samira wil een make-over 

Samira is een jonge meid van 13 jaar met een aantal wensen. Een van die wensen is dat zij graag een keer mooi opgemaakt wil worden door een Make-up & Haarstyliste. Een gezellige meiden-dag dus!

Anne-Mieke van Make A Wish Nederland heeft mij een aantal weken geleden geboekt om deze wensen in vervulling te laten gaan. De locatie en datum waren echter nog niet bekend. Nu kreeg ik een telefoontje met datum en locatie: Kurhaus Hotel in Scheveningen.

 

Ruim voor de afgesproken tijd ben ik op locatie en wacht ik op Samira in de prachtige ‘Spiegelkamer’. Samira zal deze dag verrast worden; ze denkt namelijk dat ze naar een mega mall gaat met haar moeder, nicht en zus Noual.
De eerste verrassing belde ’s ochtends al bij haar aan; een lieve chauffeur met een dikke limousine speciaal voor haar op de stoep! Helemaal stil en onder de indruk komt ze aan in het Kurhaus. Wij beginnen met een lekker stuk taart die voor Samira is gemaakt. Het klikte meteen, dus dat beloofde een leuke tijd te worden.

Voordat ik begin met een kapsel of make up scrollen we altijd eerst even door mijn portfolio voor voorbeelden. Samira koos voor grote grove krullen, met half opgestoken haar. Een subtiele make up, maar de high-lights mochten aanwezig zijn. Uiteraard werd er veel tussendoor gekletst en kwam ik met de vraag “Wat wil je later worden Samira?”. “Ik wil graag psychologie gaan studeren” antwoord ze volmondig. Een vrouw met een missie! Houd ik van!
You can do It girl, the beauty and the brains die heb je for sure!! Allah ya 3aounek..

 

Lieve zus Noual die tussendoor héél veel foto’s aan het maken was van ons was nu aan de beurt. Prachtige dame ook en de selfies zeggen genoeg. Ik had twee hele vrolijke en tevreden zusjes, dat weet ik zeker.

Jammer dat ik er niet bij kon blijven deze dag , want ik vond het veel te gezellig met jullie! Anne-Mieke had echt nog veel meer verassingen voor jullie…

Een hele fijne dag ladies en enjoy!

P.S. Diep respect voor de medewerkers van Make A Wish Nederland. Jullie hebben de mooiste baan ever! Zoveel blije gezichten door jullie inzet, daar word je toch helemaal happy van!…

 

Lieve Samira & Noual

Keep in touch #snapchat #insta #fb

Liefs

Zieneb.nl 💋

P.S. Next summer gaan we wat drinken op Scheveningen! Afgesproken?

 

 

TOP