Uit het oog, maar niet uit het hart…

Je kent het wel: trouwen, verhuizen, kinderen krijgen en veel werken. Het mag niet als excuus dienen, maar je houdt weinig over voor je sociale activiteiten.

Het was daarom prettig nieuws, toen een vriendin van vroeger mij opeens belde en op bezoek wilde komen om mij en mijn gezin eindelijk weer te zien. Zij wilde ook haar make-up en haar door mij laten doen. Werk en vriendinnen worden nu voor gecombineerd, gezellig!
We hadden elkaar al jaren niet gezien, maar je weet hoe dat tegenwoordig gaat… Althans, dit geldt dan voor mij: Je blijft via Facebook up-to-date! Toch bleken wij elkaar veel te vertellen te hebben. Hoe doen de kinderen het? Hoe is het met die? Zie je die en die nog? Vrouwenpraat houdt nooit op… 😉

Mijn vriendin Nicole heeft een lichte huid en mooie felblauwe ogen. Ze had een prachtige en elegante donker paarse jurk bij zich, mooie sieraden en hoge zwarte hakjes. Dress code: Latin night.
Ik heb bij Nicole mijn favoriete concealer van Yves Saint Laurent gebruikt. Deze is ideaal om oneffenheden te camoufleren, waardoor je huid mooi egaal wordt en je een frisse look creëert.
Verder heb ik gekozen voor een bijpassende foundation en een transparante poeder, beiden van MAC. Deze Prep + Prime Transparant Finishing Powder vermindert de glans van de huid.  Catrice heeft hier trouwens ook een fijne variant van.

Een bronzer is natuurlijk ook onmisbaar. Ik heb de Terracotta bronzer van Guerlain voor haar gebruikt.
Een mooie blush maakt iedere make-up echt af! Zelf ben ik een echte blush-addict. Voor Nicole heb ik voor de Rosé Gold van het merk Sleek gekozen.
Naar mijn mening zijn de kleuren van het oogschaduwpallet van Sleek ideaal. Deze is namelijk geschikt voor alle type dames, zowel blondines als brunettes. De pigmentatie is zeer goed, dus super voor glamour look. Bij Nicole gaf dit gelijk een zeer mooi resultaat: Glamourish! Als laatste heb ik eyeliner, een waterproof oogpotlood van MAC en een natuurlijk zachte lipgloss gebruikt.  Haar haren heb ik gekruld met een 1½ inch krultang. Helaas zijn de prachtige krullen met de regen weggespoeld L Gelukkig was de Make-up wel waterproof. 😉

Glamour look

Fotograaf: Frank van Rooij.

Het zal trouwens wel een raar gezicht geweest zijn voor de buren: Casual het huis ingelopen en in galajurk plus glamourmake-up er weer uit! Maar ik denk dat mijn buren deze make-over transformaties wel inmiddels gewend beginnen te raken.

Vergeet bijna te schrijven waarom ze haar make-up bij mij wilde doen… Wie zou er niet op zijn mooist uit willen zien, als je uitgenodigd bent als VIP voor de MISTER UNIVERSE verkiezing!? Take a look!

Isn’t she lovely!?

Liefs,

Zieneb

TOP