Samenwerking Miss Regio NL

Geweldig nieuws gehad deze week!

Deze week ben ik welkom geheten door directrice Susan Stundebeek om haar team te komen versterken. Ik ga als Make-up Artist & Hairstylist bij team ‘Miss Regio Nederland’ aan de slag.

Ik kijk met veel plezier uit naar deze samenwerking!

Visagie & Hairstyling voor alle vrouwen!

Zieneb's Hairstyling & Visagie samenwerking met Miss Regio NederlandHet doel van Miss Regio Nederland is vrouwen de kracht geven om hun dromen in de moderwereld waar te maken. Ook al voldoen ze niet aan belemmerende eisen zoals de lengte eis van 1.75 m. Bij Miss Regio Nederland krijgen ze een kans op een doorbraak in de modewereld.

Als gevolg hiervan werd de eerste Miss Regio Nederland missverkiezing gehouden op 14 februari 2003. Vanwege het enorme succes van deze verkiezing, is de organisatie uitgegroeid tot een uitstekend jaarlijks evenement. Miss Regio Nederland De laatste jaren heeft zich in de wereld van de modellenbureaus in Nederland een verschuiving voorgedaan. Meerdere missen van onder de geijkte lengte werden uitgekozen voor evenementen, winkelopeningen, modeshows en de vervaardiging van posters. Ook werden ze gezien in tijdschriften en dagbladen alsde glamour models of als het gezicht van een bekend merk. Miss Regio Nederland heeft deze doorbraak zeker in gang gezet.

Bron: teammissregio

Ik kijk met veel plezier uit naar deze samenwerking!

TOP