Vlinders in mijn buik…

Het grote aftellen

Een glimlach op mijn gezicht. Wie mij echter goed kent ziet ook mijn glazige blik en ziet mij diep verzonken in gedachten; merkt mijn vlinders in mijn buik en een licht nerveus tikje…
Het grote aftellen is dan echt begonnen, maar hoe dichter bij mijn droom, hoe meer ik er achter kom dat er nog zo veel geregeld moet worden.Zieneb.nl

Locatie & datum

De locatie is geregeld en completeert de shoot! De datum is inmiddels ook bekend, dus werd het tijd om alles en iedereen op de gegeven locatie en tijdspanne te regelen en dit binnen slechts enkele dagen… A hell of a job, but I did it!

Modellen

Op de oproep van ‘Models Wanted’ zijn de reacties in grote getalen binnengekomen. Ik wil hierbij nogmaals alle dames bedanken voor de getoonde belangstelling! Het doet mij goed om te merken hoe graag mensen willen helpen en deel willen zijn van ‘a woman’s dream’. Wie weet kunnen we in de toekomst alsnog samenwerken. There’s more to come: I promiss!
De gekozen modellen kunnen gelukkig allemaal en staan te popelen. En wat kunnen vrouwen mooi zijn! Stuk voor stuk prachtige dames met elk hun eigen schoonheid!

– Be your own kind of beautiful –

Fotograaf

De gewenste fotograaf en goede vriend van de familie kon deze photoshoot niet missen. Hij heeft er ook zin! Ik kijk heel erg uit naar onze samenwerking Darren!

Make-up, Kapsels & Styling

Uiteraard draag ik voor deze fotoshoot zelf zorg voor de visagie styling van de modellen. Echter is hulp op zo’n dag noodzaak en wel zo gezellig! Leuk dat je mij weer komt helpen Leila!

Veel te doen

Er is echter nog zo veel te doen! How much can a woman do!? In de aanloop en op de dag zelf word ik gelukkig geholpen: Thank God for friends & family. Ook wil ik iedereen bedanken die mij steunen, motiveren en inspireren! Deze personen weten wie zij zijn en wat ze voor mij betekenen.

Samenwerkingen

Zieneb.nl is meerdere samenwerkingen aangegaan om voor jou leuke producten en diensten te kunnen regelen voor een goede prijs! I know what a woman want!

Wat is het?

Raad de nieuwe dienst & WIN!
Zoals je merkt blijf ik toch nog steeds oppervlakkig, zelfs in mijn dankwoorden. Ja, het liefste wil ik van de daken schreeuwen wat ik ga doen, maar zoals de wijze mensen ons leren: Eerst je dingen regelen en pas later mensen op de hoogte stellen.

#binnenkort #soon #nogeventjes #patience #geduld #sabr

Liefs,

3 comments to “Vlinders in mijn buik…”

You can leave a reply or Trackback this post.
  1. Mooi beschreven! Top meid. Trots op je!!

  2. Dank je wel lieve Sarah! <3

    Liefs,

  3. IK BEN HEEL ERG TROTS OP JE !!!!!!!Wat je met een zuiver hart doet, is altijd mooi. Wat je met een goed geweten doet, is altijd juist. Wat je met een vreugdevolle ziel onderneemt, verbreidt altijd licht.Heel veel succes.xxxxxxxxxx

TOP