Ziana Zieneb lanceert nieuwe diensten!

Lieve lezers,

Zoals jullie weten was ik twee maanden terug voor vakantie, maar ook voor business in Marokko. Ik kondigde een nieuwe dienst aan en koppelde er gelijk een prijsvraag aan: ‘Wie kon er raden wat de nieuwe dienst was?’. Veel hadden het goed en de winnares wordt morgen avond bekendgemaakt.

Nu dan toch eindelijk de bekendmaking…

Takshita, Kaftan & more…

Behind the scenes fotoshoot Ziana ZienebZieneb ontwerpt naar eigen hand Marokkaanse Trouwjurken & feestjurken en laat deze in professionele ateliers vervaardigen, maar er is meer…

In Marokko verliep alles volgens plan. Ik heb daar gelukkig een goed netwerk waardoor ik de juiste mensen kon kiezen die mij wegwijs hebben gemaakt in Rabat en Casablanca.

Bijna elke ochtend stond mijn vriendin Siham voor mijn deur om onder andere op stoffenjacht te gaan. We gingen van hot naar her. Van moderne winkelcentra en industrie tot oude stadskernen, de Mellah en plekken vol ouderwetse, maar klassieke en fijne nijverheid. Tijdens veel avonden gingen de jacht, de verkenning van deze wondere wereld en intense onderhandelingen tot de late uurtjes door.

Takshita trouwjurk bruidslebsa verhuur wit goud zilverMijn man en moeder zaten dan met de kinderen thuis rustig wakker te worden en uitgebreid te ontbijten. Tegen de tijd dat het middageten klaarstond, kwamen wij dan thuis. Ons ontbijt, was dat middageten… Vanaf het moment dat de zon bijna onder was en de straten weer afkoelden gingen Siham en ik weer tot laat op pad.

Door al dat ren en vliegwerk deze dagen vlogen de kilo’s er af. En nee, ik vond dat niet erg. Ze mogen lekker wegblijven.

Bij mijn atelier, waar ik binnenstapte met tassen vol stoffen en onderdelen, legde ik mijn ontwerpen uit aan de hand van mijn schetsen en notities. De beste man aldaar moest echt even slikken, zo duidelijk had ik het voor ogen én op papier! Yep! Ik was goed voorbereid! J Hij nam mij en mijn werk gelukkig wel serieus, anders had ik daar ook niet aangeklopt. We trokken telkens mijn vriendin Siham van haar stoel en bekleedden haar in de hitte met al mijn stoffen. Ze had zo veel geduld met mij. Een schat van een meid!

Takshita trouwjurk bruidslebsa verhuur mintgroen ivoorZoals bij mij past bleef ik deze arme man op zijn vingers zitten kijken en beetje bij beetje zag ik mijn ontwerpen, mijn droom, langzaam werkelijkheid worden. Uiteindelijk stapten we met tassen vol jurken, mijn jurken daar weg… Een ongelooflijk mooi gevoel!

Photoshoot

Takshita trouwjurk bruidslebsa verhuur geel zilverIn Nederland aangekomen heb ik natuurlijk eerst wat mooie en lieve dames opgezocht en een onwijs gezellige photoshoot gehouden om mijn creaties op de gevoelige plaat te zetten.

Maar dat is niet het enige wat we hebben geregeld…

Bruidsbanken verhuur

bruidsbank 1 van 9 podium attributenIk ben blij te melden dat nu ook prachtige bruidsbanken voor mijn bruidjes kan aanbieden. Er is keuze uit maar liefst 9 luxe bruidsbanken en bruidsstoelen zo hebben wij ook muurbekleding, sfeerverlichting, special effects, glazen tafels, Napoleon stoelen, achtergrondschermen, podium, en  bijbehorende decoratie!

Zaalverhuur

zaalverhuur trouwlocatie feestzaal rotterdam zuid-hollandZaalverhuur en zaaldecoratie horen nu ook tot het aanbod van Zieneb.nl. Deze prachtige en luxe zaal is gelegen in Rotterdam en heeft een capaciteit van maximaal 1500 personen en 2 verdiepingen.

Complete bruidspakketten

Dit alles betekent dat Ziana Zieneb voordelige, maar vooral professionele totale bruidspakketten aanbiedt en daarmee de toekomstige bruidjes volledig kan ontzorgen…
Kortom alles onder één dak en maar één aanspreekpunt: Zieneb.nl; hoe fijn is dat!?

Mijn speciale dank gaat uit naar mijn lieve moeder, mijn man, mijn vriendin Siham, mijn schoonzusje Hibat, mijn geduldigde fotograaf van Darren Fotografie, Diamond Plaza, Marokkoshop en vooral mijn modellen Laila, Michella, Fatima, Asna, Isabella en Silva en alle anderen die mij hebben geholpen en geïnspireerd!

Liefs,

2 comments to “Ziana Zieneb lanceert nieuwe diensten!”

You can leave a reply or Trackback this post.
 1. Goedendag

  Ik wil graag een offerte voor de zaal die op u website staat.

 2. Goedemiddag,

  Excuus voor de late reactie. Ik zag uw bericht niet binnenkomen.
  De zaal is van Diamond Plaza. Meer informatie vindt u op http://www.diamond-plaza.nl.

  Met vriendelijke groet,

  Zieneb.nl

TOP